Muž je mislio da je poludila – zavezala gumicu oko ventilacionog otvora u kolima i dobila ovo!

Telefoni su danas sastavni dio svačije svakodnevnice  i prosto je nemoguće  amisliti da odete bilo gdje bez njih. Bez obzira da li vam trebali poslvno ili u privatne svrhe on je uvijek tu pored vas .  Najveći problem je kada vozite  pa nemate ga gdje staviti. Onda se jedna ćena dosjetila genijalne ideje . Za ovaj trik trebat  vam potrebne samo dvije stvari: šrafciger i gumice.

Uz pomoć šrafcigera, provucite gumicu kroz ventilaciju, tako da držite oba kraja.Uzmite svoj telefon i provucite ga kroz gumicu.Trebalo bi ovako da izgleda kada je obmotano.Sada razdvojte krajeve gumice da jedan bude na vrhu, a drugi pri dnu.

Na ovaj način  telefon će vam biti privučen ka ventilaciji i ostat će u tom položaju. Kada je čovjek ugledao čega se dojetila njegova žena zapitao se kako  to njemu  do sada nije pamlo na pamet. Sada že  vaš telefon biti dobro pričvršćen i neće moći da pada niti  da se pomjeri, posebno ako je potrebno da stalno pratite GPS navigaciju. Ipak  imajte na umu da vožnja i telefon su uvijek opasna kombinacija u kolima!

(vrijemezavas.info)

You may also like...