Okačila je na društvenu mrežu sliku dečkovog ‘poršea’: Zbog jednog komentara ostavila ga je istog časa (FOTO)

Djevojka iz Kine dobila je puno kritika jer se na društvenim mrežama ‘pohvalila’ da je ostavila dečka kada je saznala da umjesto skupog ‘poršea’ ima kinesku kopiju koja košta mnogo manje.

Par se upoznao prije dvije nedelje na zabavi. Kada su odlazili dečko je djevojci rekao da živi u blizini i ponudio joj vožnju do kuće. Šokirala se kada je vidjela da vozi, kako je ona mislila, “porše” koji inače košta 220.000 dolara.

Ipak, nije joj bilo jasno zašto se tako bogat momak ponaša skromno i ponizno. Priznala je da se za njega zainteresovala nakon što je vidjela kakav automobil vozi. Nakon toga su izašli nekoliko puta. Bili su u biopskopu i išli su na večere.

– Bio je pravi džentlmen. Baš zato što je bio skroman počela sam prema njemu gajiti određene osjećaje. Ali iako je, kako je izgledalo, vozio skup automobil, nosio je jeftinu odjeću i vodio me u jeftine restorane – kaže djevojka koja je često na Weibou, kineskoj društvenoj mreži, objavljivala fotografije i snimke sebe i dečka.

Objavila je i video automobila. Dok su joj neki čestitali na “bogatom dečku”, jedan je prijatelj napisao kako to nije “porše”. Rekao joj je da je to kineska marka automobila “zotye”, kopija automobila “porše”, a njen dečko je najvjerojatnije lažni logo kupio na internetu. Novi “zotye SR9″ košta oko 18.000 dolara.

Djevojka se naljutila i odlučila je da pita dečka koliko je platio automobil. Rekao joj je da ga je platio 180.000 dolara. Onda je počela da ga ispituje o njegovom automobilu i “poršeu” koji je nedavno vidjela.

– Rekao mi je da je taj koji sam ja vidjela, stari model, a ovaj koji je on kupio je novi. Odgovorila sam mu da se prestane pretvarati i da znam da je to novi “zotye” – objasnila je djevojka.

Nakon toga mu je rekla da raskidaju. Dečko ju je pitao zašto je tako površna i zašto se voli hvaliti i pokazivati.

– Ja volim da se hvalim, a ti si sredio da ti automobil izgleda kao “porše”. Kako se usuđuješ da kažeš da se ja hvalim. Ti si odvratan čovjek, bila sam slijepa što sam te voljela – odgovorila mu je.

Djevojka je prepisku kao i fotografije lažnog automobila objavila na društvenoj mreži. Kaže kako, htjela je da upozori druge žene na muškarce koji koriste “lažnjake” kako bi zaveli žene i “odvukli” ih u krevet.

Izvor: telegraf.rs

You may also like...