Svi vide jednog tigra na slici, ali možete li pronaći drugog koji je skriven? (Foto)

U našim člancima smo vam često donosili igrice u kojima trebate pronaći nešto što je skriveno. Takve igrice su veoma interesantne,  zar ne?

One nas zabave, ali isto tako potaknu na razmišljanje. Na internetu možete pronaći razne takve slike na kojima se nalazi nešto skriveno što trebate pronaći. Tako je slučaj i sa ovom slikom koja je postala veoma popularna na društvenim mrežama.

Izazvale je brojne reakcije jer mali broj ljudi uspije pronaći ono što se krije. Naime, na slici uočavate jednog tigra, ali trebate pronaći i drugog koji se negdje sakrio. Samo mali broj osoba uspije da pronađe i tog drugog tigra.

Možete li i vi? Dobro pogledajte cijelu sliku i probajte ga pronaći. Da li vam ide teško? Nekima je teško, a nekima opet izgleda lagano, pa onda vide da i nije tako lagano. Pogledajte ovu sliku i probajte pronaći drugog tigra

Da li ste ga uspjeli pronaći? Ukoliko ste ga pronašli, to znači da imate odlično oko za detalje. Ukoliko niste, nemojte očajavati jer ni većina osoba nije uspjela da ga pronađe. Možda vam jednostavno ne idu ovakve igrice, što ne znači da vam neke druge stvari možda ne idu, zar ne?  Slažete li se s nama?

(megaportal.info)

You may also like...